Dutch Power on Change in 2020 vol aan de bak!

Geschreven door Hans Joosten

Hans is founding partner van DPoC. Power up your strategy, power up your change.

Uncategorized

16/01/2020

Na voorbereidingen in het laatste kwartaal van 2019 zijn op 1 januari Jeroen Walraven en Hans Joosten volledig gestart met Dutch Power on Change!

Waarom? Onze maatschappij verandert snel. Innovaties voeren het tempo enorm op. De grote vraag is hoe je als organisatie bijblijft? We moeten wendbaar zijn, maar betekent wendbaar zijn dat je je moet aanpassen of gaat wendbaar zijn meer over hoe je gaat focussen, waar jij als organisatie in kan uitblinken?
Dutch Power on Change houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met deze vragen. In de afgelopen jaren hebben wij veel gesproken over veranderen met diverse organisaties en daar veel van geleerd. Wat werkt wel, wat niet? Deze inzichten hebben wij verzameld in Dutch Power on Change. De aanpak van Dutch Power on Change is onderbouwd, beproefd, overzichtelijk, beheersbaar en qua proces voorspelbaar.

Hoe? Dutch Power on Change ziet veranderen als een proces en niet als een project. Voor deze procesbenadering heeft Dutch Power on Change “De Bedrijfsnavigator” ontwikkeld. De Bedrijfsnavigator is een praktisch zes-stappenplan om gestructureerd te navigeren richting je doel en is ontwikkeld vanuit jarenlange ervaringen met strategieontwikkeling en implementatie. Maar om succesvol te kunnen veranderen kijkt Dutch Power on Change als eerste naar het veranderingsvermogen van de organisatie.

Dutch Power on Change concentreert zich op organisaties met een focus op innovatie. Of je nu ontwikkelt, iets maakt of installeert, Dutch Power on Change herkent de manier van denken en werken. We passen het beste bij het midden- en kleinbedrijf zowel privaat als publiek.

Voor deze ondersteuning heeft Dutch Power on Change een netwerk van diverse directeuren en managers die veel ervaring hebben op het gebied van veranderingen in de praktijk.

Wat? Dutch Power on Change haakt aan waar jij bent, gedoseerd en in jouw tempo. We buigen mee, creëren momentum en zoeken met jou de stretch als adviseur, begeleider, trainer en coach tegelijk. Eventueel als externe maar ook als interimmanager. De aanpak van Dutch Power on Change is onderbouwd, beproefd, overzichtelijk, beheersbaar en qua proces voorspelbaar. De uitkomst blijft verrassend!

Wil je meer weten over ons? Neem contact op met Jeroen Walraven of Hans Joosten  of kijk eens op www.dutchpoweronchange.com

Lees ook…

Gastcollege Fontys

Gastcollege Fontys

Op vrijdag 18 maart heeft Jeroen Walraven van Dutch Power on Change twee gastcolleges gegeven aan ruim 100 tweedejaars...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *